Termékek

Forgalmazásunk olyan márkákat foglal magában, mint a Neoflex, a Leuenberger, a Kiilto és a Menichetti.
Azon kevés cégek közé tartozunk, amelyek nemcsak az ipari ragasztók értékesítésére szakosodtak, hanem szolgáltatással és minőségi tanácsadással is szolgálunk ügyfeleinknek.

Vyberte hlavné odvetvie
Kiilto Biomelt
Kiilto Biomelt je 100% biologicky rozložiteľné tavné lepidlo (podľa normy ISO 14855) určené pre rôzne typy lepenia a laminovania pri výrobe obalov a jednorazových produktov (bio plastov). Biomelt je vhodný na lepenie papiera, lepenky a kartónu v obalovom priemysle.
THERMOMELT PU 95 LE
krabica
A TERMOMELT PU 95 LE egy poliuretán forróolvadék ragasztó, amely különösen alkalmas a nyomdaiparban való felhasználásra. Különösen jellemzi a kiváló rugalmassága magas és alacsony hőmérsékleten egyaránt. Nagyobb vastagságú könyvek esetén a ragasztós tömlő hőmérséklete akár 10°C-kal is növelhető. Alkalmas füzetek, brosúrák, nyomtatott papírok ragasztására, papír, szövetek és műanyagok laminálására.
teszt
TEST
THERMOMELT L 431
Varrott és maratott papírkötések, egylövetű könyvblokkok és kivitelezés twoshot számára. Papírok széles skálájának ragasztása, sima, nyomtatott, laminált, vízlakkozott, valamint nyomtatott papír teljes felületen történő ragasztása. Kiválóan ellenáll a növényi és ásványi olajoknak.
DUOSTICK V 221
tavné tyčinky
A DUOSTICK V 221 egy EVA alapú töltetlen forróolvadék ragasztó, amely alkalmas ragasztásra a csomagoló-, építő-, elektromos és textiliparban. A terméket közepes viszkozitás, hosszú nyitott idő, rugalmas kötés és jó tapadás jellemzi a különböző hordozókon: papír, fa, PVC, műanyag.
AG-MM G-MP 16
palicky
Az AG-MMA G-MP 16 egy kétkomponensű szerkezeti ragasztó, amely lehetővé teszi olyan tartósan ragasztott kötések létrehozását, amelyek egyszerre nagyon erősek, szerkezeti, ütésállóak és rugalmasak. Az AG-MMA G-MP 16 egy ipari ragasztó, amelyet fémek, műanyagok és kompozit anyagok ragasztására használnak. Magas minőségének köszönhetően kifejezetten alkalmas a különböző iparágak igényes alkalmazásaihoz, mind a sorozatgyártásban, mind a karbantartásban. Alumínium és rozsdamentes acél ragasztásakor nem szükséges alapozót használni.
Kiilto Pro WX 3070
agglu
A Kiilto Pro WX 3070 egy nagyon gyors, reaktív PVAc diszperzió, semleges pH-értékkel. A ragasztó alkalmas keményfa, parketta vagy fürdőszobai szerelvények furnérozására és laminálására. D3 vízállósága miatt a Kiilto Pro WX 3070 alkalmas ragasztóanyag mind belső, mind külső alkalmazásokhoz, ahol rövid ideig ismételten érintkezik vízzel.
AK-FIX 705 készlet
agglu
Az AKFIX 705 egy univerzális másodlagos ragasztó. A ragasztókészlet egy nagy viszkozitású cianoakrilát ragasztóból és egy aktivátorból áll. A terméket nagy ragasztási szilárdság jellemzi, alkalmas függőleges felületeken való használatra, mivel nem csöpög és nem szivárog, egyenetlen felületek ragasztására. Nagyon sokféle anyag ragasztására alkalmas, beleértve a savas felületeket és néhány porózus felületet, ahol gyors kötési időre van szükség. Alkalmas MDF, fa, forgácslap, gumi, a legtöbb műanyag, bőr és más gyakori aljzatokhoz.