A vállalatról

AGGLU Int. s.r.o. egy progresszív, dinamikus és folyamatosan növekvő vállalat, amely a szlovák, cseh és magyar piacon tevékenykedik. Elsősorban számos globális gyártó ipari ragasztóinak forgalmazásával és értékesítésével foglalkozunk. Azonban nem csak a forgalmazásra és az értékesítésre összpontosítunk, hanem tanácsadást és konzultációt is kínálunk. Az Ön sikere a mi sikerünk is.

Az ipari ragasztók legszélesebb választékát kínáljuk a szlovák, cseh és magyar piacon. Forgalmazásunk olyan márkákat foglal magában, mint a Neoflex, a Leuenberger, a Kiilto és a Menichetti. Azon kevés cégek közé tartozunk, amelyek nemcsak az ipari ragasztók értékesítésére szakosodtak, hanem szolgáltatással és minőségi tanácsadással is szolgálunk ügyfeleinknek.

Mit teszünk mi mint vállalat?

Nem csak a forgalmazás és az értékesítés

Mi az Ön számára tanácsadás és a konzultáció lehetőségét.

Kicseréljük

Technológusokat helyettesítünk ügyfeleinknél, és beállítjuk a gépeiket.

Mi itt vagyunk az Ön számára

Az Ön elégedettsége és sikere kiemelkedően fontos számunkra.

Támogatjuk a régiónkat

Legyen szó iskolák vagy önkéntes tűzoltóságok felszereléséről, nem hagyunk ki egyetlen lehetőséget sem, hogy valamit visszaadjunk a közösségnek.

Miért válassza az AGGLU-t?

Cégünk első osztályú szolgáltatási filozófiája nemcsak ügyfeleinkre, hanem csapatunkra is vonatkozik. Egy olyan piacon, ahol a minőségi ipari ragasztók iránti kereslet folyamatosan növekszik, ugyanilyen igényt kell támasztani a minőségi alkalmazottak iránt is. Ezért keresünk olyan munkatársakat, akik segíthetnek nekünk egy etikus üzleti világ megteremtésében. Velünk fogsz növekedni?