0

Aktív munkahelyek száma

Csapatépítés 2022

Az AGGLU-nál minden alkalmazottat nagyra értékelünk, és mindig nagyon örülünk, ha találkozhatunk és együtt élhetünk át valamit. Mivel cégünknek külföldi képviselete is van – mind Csehországban, mind Magyarországon -, minden évben a nyár előtti időszakban cégen kívüli csapatépítést szervezünk. Idén ismét két szép napot töltöttünk együtt 2022.6.3.-4.6.3. az Alacsony-Tátrában lévő Magurka nyaralóban.

Valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy az időjárás mindig nagy kérdőjel, amikor ilyen eseményeket tervezünk. Szerencsére valószínűleg elég pozitívan gondolkodtunk, és pénteken kora reggeltől sütött a nap, és a hőmérséklet is elég magasra emelkedett. Fél nyolckor már az autóinkban ültünk és a helyszín felé tartottunk, mindannyian jó hangulatban és turistának öltözve. Megérkezésünk után a teraszon ültünk egy darabig, és túrázni mentünk. A legkitartóbbaknak sikerült felkapaszkodniuk az Alacsony-Tátra gerincére – a Ďurková-csúcsra – akár nagy időkkel is (az AGGLU sportszerűsége nem maradt adós hírnevével ? )!

Ebédre grillezett specialitásokat készítettünk, majd egy kis uzsonna után újabb programunk volt – versenyautó építési verseny. Az egyes csapatok feladata az volt, hogy az előkészített alkatrészekből egy működőképes, fékekkel és kanyarodási rendszerrel ellátott autót építsenek, különböző anyagokból egy dizájnt, egy marketingszlogent készítsenek, és azt a bemutató során „eladják”. A versenyt egy igazi futammal fejeztük be, ahol az autó működőképességét és a motor sebességét teszteltük (a kolléga, aki a másik kollégával húzta az autót). Mindegyik csapat jól végezte a dolgát, és a győzteseket tényleg másodpercek döntötték el!

A program után bejelentkeztünk, a nagyszerű előadások után jól megérdemelt zuhanyozással és sörözéssel kedveskedtünk. Vacsora után erőt gyűjtöttünk a könnyű sportoláshoz – tollaslabda, foci és egy szép napnak volt vége.

Köszönjük a cég vezetőségének, hogy megszervezték (nem csak) ezt a rendezvényt, mindannyian jól éreztük magunkat, találkoztunk, beszélgettünk nem csak a munkaügyekről és megismertük a gyönyörű szlovák régió egy újabb darabját ?.

Várjuk a teljes AGGLU csapatot, hogy legalább jövőre ismét találkozhassunk és még több élményt szerezhessünk veletek!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vyhľadajte produkty

Ingyenes konzultáció

Vegye igénybe az ingyenes konzultációt, és lépjen kapcsolatba szakemberünkkel. Az ipari ragasztás szakértői vagyunk.

Mgr. Marko Štefko

Ragasztók szakértője és ragasztórendszerek

Annyi lehetőségünk van, hogy könnyebb lesz, ha felvesszük a kapcsolatot egy ingyenes konzultációért.

Szervizre van szükségem

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül vagy közvetlenül a szervizvezetőnkkel.

Ján Sýkora
szervizigazgató

Termékek keresése